Crna hronika Izdvojeno Udarno Vijesti

FOTO/ U teškoj saobraćajnoj nesreći poginule tri 19-godišnjakinje i vozač golfa

Tridesetosmogodišnji Aleksandar Golubović i tri 19-godišnje djevojke Milica Dobrilović, Svjetlana Komlenović i Nadežda Debelnogić, svi sa Sokoca, poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na dijelu magistralnog puta Rogatica-Podromanija, u mjestu Bjelosavljevići.

U nesreći, koja se dogodila sinoć oko 22.00 časa, učestvovalo je putničko vozilo “golf A5” kojim je upravljao nastradali Golubović, a u vozilu su se nalazile i tri 19-godišnje djevojke.

Prema prvim informacijama, uzrok nesreće je neprilagođena brzina stanju i uslovima puta. U momentu saobraćajne nesreće vozilo se kretalo iz pravca Rogatice prema Podromaniji.

Srna nezvanično saznaje da je, najvjerovatnije, zbog neprilagođene brzine vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario u nasip nakon čega se vozilo više puta prevrnulo. Tokom prevrtanja djevojke su ispale iz vozila, a vozač je ostao na svom mjestu.

Zbog pogibije četvoro mladih Sokočana, Supština opštine je proglasila utorak, 6. decembar, danom žalosti. Ovom odlukom naloženo je spuštanje zastave na pola koplja na svim privrednim i javnim institucijama na području opštine, a u svim ugostiteljskim objektima danas i sutra biće zabranjeno puštanje muzike, što će kontrolisati Komunalna policija.

Srna/Informer.ba