BiH Udarno Vijesti

Gospa iz Međugorja se i dalje ukazuje?!

Ivanka Ivanković-Elez izjavila je pred Međunarodnom komisijom za Međugorje kako joj se i dalje ukazuje Gospa.

Gospa mi i dalje govori“, navodno je izjavila Ivanka Ivanković-Elez pred Međunarodnom komisijom koja treba proučiti fenomen navodnih Gospinih ukazanja u Međugorju, objavljuje u subotu list Il Messaggero.

Ivanka Ivanković-Elez je prije nekoliko dana bila primljena pred vatikanskom komisijom osnovanom prije godinu dana i kojoj je na čelu talijanski kardinal Camillo Ruini, ali sadržaj njezina iskaza nije objavljivan.

Sada je Il Messaggero objavio kako je Ivanka komisiji ispričala sve što joj se događa, te kako joj se Gospa ukazuje svake godine 25. juna, odnosno na dan kada se prije tačno 30 godina Gospa prvi puta ukazala međugorskim vidjelicama.

Ivanki je, navodno, Gospa povjerila molitve za budućnost obitelji. Messaggero ne iznosi više nikakvu izjavu Ivanke pred vatikanskom komisijom, već objavljuje povijesne podatke o Međugorju.

List objavljuje i izjavu kardinala Ruinija izrečenu prije nekoliko dana; “Još smo daleko do zaključenja rada“, izjavio je Ruini koji je dodao kako komisija mora raditi u tajnosti.

Svoje rezultate komisija će obznaniti Kongregaciji za nauk vjere, koja će donijeti svoje zaključke i iznijeti ih Papi. Tek tada će se objaviti do kakvih je rezultata došla komisija, koja će, kako doznajemo, na slijedeće svjedočenje pozvati Vicku Ivanković, prenio je Dnevnik.hr.

 

Informer.ba