Izdvojeno Region Vijesti

Gradonačelnik Makarske Marko Ožić Bebek lažnom šeiku nudio prostitutke

Makarski gradonačelnik Marko Ožić Bebek (HDZ) nudio je novinaru Večernjeg lista Hassanu Haidaru Diabu, koji mu se predstavio kao bogati katarski šeik i suvlasnik Al Jazeere, brojne projekte u koje bi vrijedilo uložiti te hotel Dalmaciju, da bi na koncu obećao srediti i prostitutke.

Uz sve to, gradonačelnik je javno prozvao predsjednicu svoje stranke Jadranku Kosor da se uopće ne brine o makarskom turizmu

‘Šeik’ je zajedno s prevoditeljicom odsjeo u hotelu Meteor i iako nije imao ni veliku jahtu ni bogatu pratnju, tek je bio obučen u tradicionalnu arapsku odjeću, lakovjerni Makarani, prije svih gradonačelnik, uistinu su pomislili da je riječ o imućnom Kataraninu koji je spreman investirati oko sto miliona dolara.
“E, to bi nas spasilo. Znate, naša vlada ništa ne radi kad je makarski turizam u pitanju. Evo, ja bih ponudio nekoliko projekata šeiku, kojima bi brzo vratio novac“, kazao je Ožić Bebek Večernjakovu novinaru.

nekoliko projekata šeiku, kojima bi brzo vratio novac’, kazao je Ožić Bebek Večernjakovu novinaru.

“Ponudio mu je tako gradnju žičare, za koju je pripremljen projekt, za deset miliona dolara, proširenje sportskog centra na kojem bi niknuli novi tereni za košarku, rukomet, odbojku i bazen, kupnju hotela Dalmacija za 40 miliona dolara, ali i ‘odličan komad zemlje tik do plaže na kojem se može sagraditi turistički centar s hotelima”.

Kada se razgovor bližio kraju, šeik je prvog čovjeka grada pod Biokovom upitao gdje bi se sa svojom svitom mogao neometano kupati i zabavljati kad dođe s jahtom, a gradonačelnik mu je spremno ponudio plažu u zapadnom dijelu grada na koju ne dolazi puno turista.

‘Plažu ćemo prilagoditi šeiku i njegovim potrebama’, pojasnio je Ožić Bebek prevoditeljici, a na koncu je šeik odlučio zatražiti i nešto samo za sebe.

Gradonačelniku je nabacio da su Hrvatice lijepe žene i upitao ga može li se što srediti po tom pitanju.

‘Ma naravno. Idući put kad dođe sve će biti sređeno. Moj prijatelj, ravnatelj jedne bolnice, ima sve pod kontrolom. On zna kako i kada se može što nabaviti. Preko njega ćemo srediti sve što voli. Naravno, uz zajamčenu diskreciju‘, zaključio je Ožić Bebek.

 

   Ožić Bebek: Podmeću mi i  izmišljaju


‘Dobar im je štos. Ali devedeset posto toga u tekstu je izmišljeno. Prevarili su me. Kakav je to novinar koji se lažno predstavlja. Vidi se da je bio dobro instruiran, ali ne i informiran’, kazao nam je Ožić Bebek, u čijem se glasu osjetila nelagoda kada smo ga nazvali da nam prokomentira članak u Večernjem listu. Upitan da pojasni tko je instruirao i informirao novinara, odgovorio je ‘ma znate vi to dobro’.

Na pitanje je li uobičajena praksa to da gradonačelnik nudi investitorima usluge prostitutki, Ožić Bebek odgovara ‘da ne može nuditi nešto što u Makarskoj ne postoji’.

O eventualnoj tužbi protiv novinara, koji je, kako reče, puno toga izmislio, zasad ne razmišlja, ali žali zbog toga što nije sve snimio da bi se vidjela prava istina. Također vjeruje da nikakvih sankcija iz HDZ-a neće biti jer je sve laž.

 

Tportal.hr/Informer.ba

1 Comment

Click here to post a comment
  • Bolnica koju ovi spominju je Specijalna bolnica Biokovka, a ravnatelj skoro cijelo vrijeme ima nekoliko ukrajinki u objektu kraj same bolnice. U tom objektu bude i nogometasa lokalnoga kluba, funkcionera hvidre i raznih drugih politicara. Pravo leglo djabalebarosa.