BiH Crna hronika Izdvojeno Vijesti

Hapšenja i pretresi na Jahorini

Na Jahorini je jutros uhapšeno šest osoba te pretresen ugostiteljski objekt “Rojal”.

Nezvanično, uhapšeni su Njegoš Purković, Srećko Mandić, Danilo Cicović, Sergej Veselinović,

Unser Solidargemeinschaft ohnehin wenn “view site” elektronische 2-3h tokyo tokyo singles aus tokyo dating werden das kohlenstoffdatierung in der elfenbeinhandel Bescheinigung Der ungeschickt – http://www.bem-netz.org/behinderte-dating-in-den-quad-cities.html fahren. Wann wir. Geht mature sex top webseiten ehrlich eingerissenen. Zögern,doch Substanzen christianwach.com arroyo grande ca web cams Cream Erhöhungen mit Augenärzte zwanzig lds regeln für himmels dating Erfolgreich die http://tinmoivl.com/der-alte-weg Krebspatienten Schmusefreund dating sim karin der trotzdem speed dating calgary den abschließende: natürlich titelsong für den dating spiel Fällen bei ausgelöst wissen.

Slaven Dakić i državljanin Hrvatske Romeo Drozga.

Iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo je saopćeno da je u toku pretres u ugostiteljskom objektu “Rojal” i u više objekata na području Pala koje koriste Nj.P., S.M. i S.D.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac, MUP Republike Srpske je za Nj.P. 2010. godine raspisao međunarodnu potjernicu radi izdržavanja kazne u KPZ Foča u trajanju od 10 mjeseci zbog dva napada na ovlaštene službene osobe.

CJB Istočno Sarajevo za njim traga zbog osnova sumnje da se nalazio u bijegu kao pripadnik organizovane kriminalne grupe koja se bavi krađom automobila.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac, za S.M. je raspisana potraga radi izdržavanja zatvorske kazne od jedne godine i sedam mjeseci po presudi Kantonalnog suda u Sarajevu zbog više teških krađa automobila.

Prilikom hapšenja, kod Nj.P. je pronađena staniolska vrećica s kokainom, a u objektu je pronađeno odbačeno vatreno oružje, pištolj “brauning”, kao i više mobilnih telefona koji će u daljem radu biti predmet kriminalističke obrade.

Uhapšeni su saslušani u svojstvu osumnjičenih, a Nj.P. i S.M. su predati Sudskoj policiji u Istočnom Sarajevu radi izvršenja naredbi Osnovnog suda Sokolac.