Svijet Udarno Vijesti

Hrvat zaveo i oteo kćerku (11) svoje bivše djevojke

Mario F. (28) zaljubio se u djevojčicu Lisu Pawlowski dok je bio u vezi s njezinom majkom. Lisin otac, koji je prijavio nestanak, sumnja da je negdje drži zatočenu.

Lisa Pawlowski (11) iz njemačkog grada Leipziga nestala je prije više od dvije sedmice. Njena porodica je očajna. Sumnjaju da ju je oteo 28-godišnji Mario F. koji je bio opsjednut djevojčicom i zaljubljen u nju.

Riječ je o vozaču kamiona porijeklom iz Hrvatske. Mario je Lisu upoznao prije dvije i po godine dok je hodao s njenom majkom. Bild piše da je djevojčica živjela s njima sve dok majka nije izgubila starateljstvo nad njom zbog teške depresije.

Lisin otac Jens Fritzsche (38) novinarima je rekao da je krajem novembra naslutio kako se nešto čudno događa između Marija i njegove kćeri.

”Shvatio sam da joj nije samo drag, prijateljski, nego da je zaljubljena u njega. Ali smatrao sam da je to djevojačka zaluđenost koja će proći s vremenom” – rekao je očajni otac.

Sve je odmah prijavio policiji. Pokazao im je pismo koje je Mario napisao Lisi. U njemu joj bez zadrške izjavljuje ljubav. Na zajedničkim fotografijama Mario i Lisa djeluju jako prisno.

”Ne mogu više bez tebe. Vidim te u svakom uglu”… Nedostaješ mi, mislim na tebe svake sekunde’‘ – otkrio je u pismu svoje bolesne osjećaje.

Lisin otac traži kćer i na internetu. U oglasu je objavio da Mario vozi stari crveni Citroën.

”Siguran sam da je drži zatvorenu u nekom stanu. Zato ju još niko nije vidio. Bojim se da bi joj mogao nauditi” – kaže Jens Fritzsche. Njemačka policija takođe pokušava naći Marija.

”Ne znamo gdje se skrivaju, a i pretpostavljamo da je djevojka s njim dobrovoljno” – rekao je glasnogovornik policije u Leipzigu Uwe Voigt.

Portparol MUP-a Krunoslav Borovec rekao nam je da ih dosad kolege iz Njemačke nisu kontaktirali niti zatražili bilo kakvu pomoć.

”Ako se djelo dogodilo u Njemačkoj i ako njihova policija sumnja da je on još ondje, nisu nas dužni obavijestiti o događaju ili eventualnom provođenju istrage” – rekao je jučer Borovec, prenosi portal 24sata.hr.

 

Informer.ba