Izdvojeno Udarno Vijesti Zanimljivosti

Hrvatica (43) i mladi ljubavnik (16) čekaju dijete

Hrvatica Renata Juras (43) bila je Ervinu Unterlehneru (16) iz Bečkog Novog Mjesta trener rukometa. Zaljubili su se i spavali zajedno. Ona je tad imala 41, a on samo 13 godina.

Zbog polnog odnosa s maloljetnikom osuđena je na 22 mjeseca zatvora uslovno. Nakon što je napunio 14 godina, prema zakonu su smjeli biti zajedno, pa se Renata uselila u stan u kući njegove majke. Par se nedavno zaručio i čeka dijete.

“Jako smo željeli dijete. No oprezna sam jer imam 43 godine i može se nešto dogoditi. No nadamo se da će sve biti u redu i da ću u lipnju roditi. Sad sam u 20. sedmici trudnoće i sve su pretrage zasad bile dobre” – rekla je Renata te dodala kako su već izabrali ime za dijete, no nije željela otkriti koje.

Nakon skandala zbog seksa s maloljetnikom iz svoga kluba Renata je dobila otkaz. Formalno se razvela i od supruga, s kojim nije godinama živjela, te je počela trenirati žensku rukometnu ekipu. Do ljeta ih čeka nekoliko važnih utakmica.

” Termin porođaja savršeno mi odgovara. Prvenstvo traje do maja, pa ću imati dovoljno vremena da se veselim porođaju – rekla je Renata, koja je nedavno objavila knjigu o kalvariji koju je prošla jer se zaljubila u dječaka. U knjizi “41 i 14 – moja nemoguća ljubav s tinejdžerom” opisala je početak veze, koju će uskoro zaokružiti prinova.

” Ervin je bio presretan kad sam mu rekla da sam trudna. U glavi nema 16 nego 30 godina i mislim da će biti sjajan otac” – kaže Renata.

Renata ima dvije kćeri iz prvog braka. Jedna ima 20, druga 16 godina. Obje su starije od Ervina, piše 24sata.hr.

 

Informer.ba