Svijet Udarno Vijesti

Hrvatice kamenovane u Tunisu jer su plesale u kafiću

Ivana L. (28) iz Osijeka preživjela je pravu golgotu na ljetovanju u Tunisu, gdje su  su nju i njene drugarice kamenovali lokalni stanovnici jer su igrale u latino klubu na ramazan.

Ivana L. bila je smještena u Jasmin Hamametu, a sa još tri prijateljice odlučila je da se zabavi u obližnjem kafiću.

Izašle smo u latinoklub i plesale u društvu šest Italijana. Dobro je što su bili tamo, jer se tamo ne izlazi bez muške pratnje. Plesali smo na otvorenom dijelu diskoteke i odjednom je prijateljica videla poveći kamen na svojoj nozi. Pomakla ga je i krv je počela da lipti, a gotovo istovremeno na nas su počeli padati komadi kamenih ploča odvaljenih pajserom“, rekla je Osječanka za hrvatske medije.

Ona je dodala da je sreća što je krak betonske ploče najprije udario o tlo, a potom u nogu, ali ubrzo su se svi, pa i njih četiri, našli ispod stola, odakle nisu izlazile.

Prema njenim riječima, čuli su se jauci, vriska i plač sa svih strana, a potom su uslijedile dimne bombe i ulična tuča. Njih četiri uspjele su da utrče u taksi koji su umesto uobičajnih dva, platile 20 evra da ih odveze do hotela.

Ona je rekla da tek kasnije čula da je nemili događaj “pao” na posljednji dan ramazana i da je grad bio pun stanovnika iz okoline Alžira, gde je stanje kritičnije nego u Tunisu.

Osječanka je na kraju naglasila da nakon svega u Tunis više neće ići.

 

Srna/Informer.ba