Region Vijesti

Ivica Dačić: Policija traga za osobom u vjenčanici koja plaši vozače

Policija traga za osobom koja je juče na području Bora u vjenčanici plašila vozače na jednoj od lokalnih saobraćajnica, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić.

On je rekao da je sinoć, kada su tu informaciju objavili pojedini mediji, razgovarao sa načelnikom Policijske uprave u Boru i da je obaviješten da se sumnja da je riječ o osobi “s određenim zdravstvenim problemima”.

“To što se desilo je stvar ljudskih ruku, a ne neprirodnih sila”, rekao je Dačić novinarima u beogradskoj osnovnoj školi “Vuk Karadžić”.

Mediji u Srbiji objavili su sinoć da je nekoliko vozača iz Bora prijavilo lokalnoj policiji da je na novom putu Bor – Zaječar vidjelo lebdeću pojavu u obliku žene u vjenčanici sa bidermajerom.

Jedan od očevidaca je opisao da su vidjeli ženu u vjenčanici, koja je držala bidermajer i pružala ga ka kolima.

“Svo troje smo bili užasnusti prizorom. Pružila je ruku na svega pola metra od automobila koji se kretao. Umalo da sletimo s puta”, rekao je ovaj očevidac beogradskim medijima.

Istu pojavu su vidjele i osobe koje su se vozile drugim automobilom, koji je pretekao ovaj prvi.

U policiji je rečeno da je bilo nekoliko prijava sličnog događaja, ali da policijska patrola na tom nenaseljenom mjestu nije primijetila ništa neobično.

 

Srna/Informer.ba