Crna hronika Vijesti

Iz požara izvukli bračni par

Vatrogasci koji su intervenisali prilikom požara u poslovnom objektu u Tršiću kod Zvornika uspjeli su da iz dima izvuku nepovrijeđena dva lica, potvrdio je Saša Ilić, komandir Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik.

Ilić je rekao novinarima da je početno gašenje požara otežavalo spašavanje ovih lica, koja su se nalazila u stambenom dijelu objekta na spratu, a nisu mogla da izađu od vatre.

“Nakon spašavanja Uroša Ristanovića i njegove supruge, koji su vlasnici stambenog objekta, vatrogasci su lokalizovali požar noćas, pola časa poslije ponoći”, rekao je Ilić.

On je dodao da je u požaru potpuno izgorio poslovni prostor, čiji je vlasnik Branislav Ristanović, kao i mješovita roba koja se nalazila u ovom prostoru. Materijalna šteta je velika, a vještačenja će utvrditi kako je došlo do požara.

Podsjetivši da su vatrogasci ostali jutros do četiri časa da dežuraju, u slučaju da se tinjajuća vatra ne pojavi, Ilić je rekao da su vatrogasci uspjeli da spriječe da se vatra ne proširi na stambeni dio ovog objekta.

 

Srna/Informer.ba