Crna hronika Udarno Vijesti

Kozarska Dubica: Potraga za Draganom Tišmom

U Kozarskoj Dubici danas je organizovana potraga za tridesetosmogodišnjom Draganom Tišmom, čiji je nestanak prijavljen policiji u nedjelju, 8. januara.

Prema nezvaničnim informacijama, ona se u jutarnjim časovima udaljila iz svog stana u Ulici Desanke Maksimović u Kozarskoj Dubici i od tada joj se gubi svaki trag.

Navodno, Dragana koristi i lijekove za depresiju, pa se strahuje da je mogla počiniti samoubistvo.

Za Draganom Tišmom danas je organizovana potraga u koju su uključeni pripadnici opštinskih službi – civilne zaštite, policije i vatrogasaca.

Za tijelom nestale tragalo se danas u koritu rijeke Une.

Sa dva čamca pretražuje se područje od Bagera-kupališta na obali Une do Donje Gradine, a ukoliko ova akcija u skorije vrijeme ne donese rezultate, uključićemo i ronioce“, rekao je Đuro Trubarac, šef opštinskog Odsjeka za civilnu zaštitu.

Policijski izvori i porodica poručili su da je svaka pomoć u ovom trenutku dobrodošla, te apelovali da ukoliko neko od stanovnika Kozarske Dubice ima korisnih saznanja o kretanju Dragane da se javi u Policijsku stanicu u Kozarskoj Dubici ili nekoj drugoj nadležnoj službi.

Prema neslužbenim informacijama, Dragana Tišma napustila je stan u kome je živjela sa mužem i sinom u nedjelju u ranim jutarnjim časovima. Sa sobom nije ponijela novčanik, torbu, mobilni telefon niti bilo kakvu odjeću, novac ili lične stvari.

 

Srna/Informer.ba