Region Vijesti

Kragujevac: Djevojka našla zaklanog mladića u kupatilu

Policija je saopštila da je po pozivu naišla na otključana vrata stana, a u kupatilu zatekla beživotno tijelo mladića sa više velikih posjekotina po vratu. U kupatilu je pronađen i nož kojim je Radović usmrćen, i koji je ubica uzeo iz kuhinje.

 

Leš studenta Pravnog fakulteta, kome je ostalo još par ispita do diplome, našla je njegova djevojka. Ona je, kako kažu prve komšije, njega zvala na mobilni telefon više puta tokom jučerašnjeg poslijepodneva, ali se on nije javljao. Tada je došla da ga potraži.
Povela je sa sobom i majku, i dok je majka čekala ispred zgrade, ona je ušla u stan. Vrata nikada nije zaključavao, i zatekla ga je u kupatilu. Izašla je na terasu i počela je da vrišti. Prvo smo mislili da je stradao od struje“.

 

Odmah smo isključili sa napona cijelu zgradu. Ali je brzo postalo jasno da je ubijen. Ne znamo šta je moglo da se dogodi, jer je momak bio miran. Nikada se nije čula buka. To je stan koji pripada odbojkaškom klubu, a koji koristi njegov brat, poznati sportista i reprezentativac Srbije“.

 

Inspektori kriminalističke policije intenzivno tragaju za počiniocem ovog zločina.

 

Blic/Informer.ba