Svijet Udarno Vijesti

Kupala sina izbjeljivačem kako bi ga ”očistila”

Sandra Mišel Friman (38), porjeklom iz Michigana, uhapšena je nakon što je otkriveno da je svog 18-mjesečnog sina kupala čistim izbjeljivačem i hlorom, a vrlo često primoravala ostalu djecu da skaču u bazen sa hemikalijama za čišćenje, koje mogu da izazovu opekotine trećeg stepena, prenosi “heraldtribune.com”.

Sandra vjeruje da bube prelaze sa njene djece na nju, ulaze pod njenu kožu i u tijelo kroz nos i na taj način je truju, a članovi njene porodice rekli su policiji da se ona drogira Vikodinom i da je njeno ponašanje u poslijednje vrijeme postalo bizarno i opasno po djecu.

Njen stariji sin je rekao detektivima da je u momentima kada je Sandra pripremala hemikalije, njegov mlađi brat plakao, vrištao i pokušavao da pobjegne. On je takođe rekao da bi ispirao svog brata vodom poslije svakog “tretmana”, ali da dječak danima poslije toga nije bio u stanju da hoda, zbog opekotina.

Otac nesrećnog dječaka, koji ne živi sa njima, izjavio je na saslušanju da je primjetio kad je otišao po dječaka, da je on bio prekriven osipom i imao crvene plikove po stopalima, a da je ponekad bio prekriven talkom.

Dvoje njene djece je takođe reklo detektivima kako ih je mama primoravala da uskaču u porodični  bazen, nakon što bi ga ona tretirala velikom količinom izbjeljivača i hlora, kako bi ih “očistila”.

Sandra je od ranije poznata policiji zbog zlostavljanja svoje djece.

 

Informer.ba