Svijet Udarno Vijesti

Lezbejska vampirica obećavala seks, pa ubila žrtvu i pila krv iz glave

Nakon dvadeset godina iza rešetaka na slobodu bi uskoro trebala izaći samopriznata lezbejska vampirica koja je pila krv iz glave svoje žrtve, javlja Daily Mail.

Tracey Wigginton (46) priznala je kako je 1989. godine namamila Edwarda Bladocka na tamnu obalu rijeke u gradu Brizbejnu, Australija, nakon čega ga je ubila.

Bladock je te večeri pio s prijateljima i pješke se vraćao kući kada su mu Wigginton, njena lezbejska ljubavnica Lisa Ptaschinski i još dvije žene ponudile prevoz, ali i seksualne usluge. Kada su se našli na obali rijeke brutalno su ga napale i ubile. Izbole su ga tolikom silinom da mu se glava umalo odvojila od tijela, nakon čega je Wigginton pila krv iz njegova tijela.

Njegovo tijelo je pronađeno idućeg dana, a u jednoj od cipela je pronađena iskaznica sa imenom Tracey Wigginton. Policija je reagovala munjevito i odmah uhapsila osumnjičenu.

Lezbejska vampirica je na suđenju priznala kako se hrani isključivo krvlju svinja i krava koje nabavlja kod lokalnog mesara. Njena ljubavnica je otkrila kako je znala razrezati vlastite žile iz kojih bi Tracey onda pila krv. Obje su osuđene na doživotnu kaznu zatvora. Treća žena, Kim Jervis, osuđena je na 18 godina zatvora, a četvrta saputnica, Tracey Waugh, oslobođena je jer je sud ustanovio kako je pokušavala zaustaviti ubistvo.

Javnost je zgrožena mogućim izlaskom Wiggintonove iz zatvora, ali njeni advokati ističu kako ona danas ne predstavlja nikakvu opasnost za javnost, a naglašeno je kako je jedino ona priznala krivicu za napad. Nekadašnja fatalna lezbejska vampirica je bolesna žena sa bolnom kičmom i povredama koljena kojoj za kretanje trebaju štake.

 

Jutarnji.hr/Inforer.ba