Svijet Vijesti

Lijepa francuska ministrica imala osam ljubavnika u trenutku kad je začela

Francuska  ministrica pravosuđa očito je vodila aktivan ljubavni život, a to se otkrilo u trenutku kada je mogućeg oca svoje kćeri dovela pred sud.

Naime, 47-godišnja francuska ministrica pravosuđa Rachida Dati uvjerena je da je multimilijunaš Dominique Desseigne (68) otac njene trogodišnje kćeri Zohre, ali on uporno odbija pristati na DNK testiranje, a na svjetlo dana izbacio je i neke zanimljive informacije.

Naime, on tvrdi da se ministrica u vrijeme začeća viđala s čak osam različitih muškaraca, a jedan od “osumnjičenih” je i bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy.

Desseigne je za francuski časopis M kazao da se ministrica u isto vrijeme viđala s poznatim TV voditeljem, jednim ministrom, bivšim španjolskim premijerom Joseom Mariom Anzarom, katarskim državnim tužiocem, bratom Nicolasa Sarkozyja, a spominje se i bivši francuski predsjednik.

Ovo samo dodatno narušava imidž francuskih političara. Podsjetimo, u medije je nedavno izašla i priča o francuskoj prvoj dami Valerie Trierweiler koja je u jednom periodu bila ljubavnica sadašnjeg supruga Francoisa Hollandea i konzervativca Patricka Devdjiana. Naravno, svi su u tom razdoblju bili, ili u braku ili u dugim vezama.

Index.hr/Informer.ba