Crna hronika Udarno Vijesti

Livno: Masovna tuča u ugostiteljskom objektu ‘Kondor’, korišteno i oružje

Kako stoji u saopštenju , u  ugostiteljskom objektu “Kondor”  koji se nalazi u mjestu Prilika kod Livna jučer u ranim jutarnjim satima došlo je do masovne tučnjave, s jedne strane  26-godišnjeg M.O.  i I.R. iz Livna, te s druge strane 29-godišnjeg G.M. ,22-godišnjeg S.S. i 23-godišnjeg I.E., sva trojica također iz Livna.

Tokom obračuna  M.O., I.R. i G.M. su zadobili tjelesne povrede s tim da je  M.O  u jednom trenutku pucao iz pištolja  marke TT u pravcu vrata kuhinje ugostiteljskog objekta.

Povodom navedenog događaja pripadnici  Policijske uprave Livno proveli su kriminalističku obradu nakon čega su jučer podnijeli  kantonalnom tužiteljstvu kantona 10 izvještaj o počinjenom kaznenom djelu protiv M.O. rođen 1985.godine u Livnu, G.M. rođen 1982.godine u Livnu, S.S. rođen 1989.godine u Livnu i I.E. rođen 1988.godine u Livnu, zbog postojanja osnovane sumnje da je M.O. počinio kaznena djela “Izazivanje opće opasnosti” i “Nasilničko ponašanje”, dok kod ostalih postoji osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo “Nasilničko ponašanje”, stoji u saopštejnu MUP-a .

 

Fena/Informer.ba