Region Udarno Vijesti

Ljubav u podzemlju: Vođa zemunske mafije homoseksualac

Odbjegli vođa novoformiranog „zemunskog klana” Uroš Petrović, za kojim je raspisana potjernica zbog sumnje da je organizovao narkogrupu i počinio niz razbojništava, prvi je gay mafijaš u Srbiji, pokazala je policijska istraga.

Kako Press saznaje, policija je do ove zanimljive informacije došla sasvim slučajno, tokom saslušanja nekoliko članova Petrovićeve kriminalne grupe.

Intimna komunikacija

Ovu informaciju policajcima i advokatima ispričalo je nekoliko osumnjičenih svejdoka koji su pokušavali sebe da spasu odajući informacije o vođi ovog klana.

Oni su osim spiska imovine koju posejduje Petrović, između ostalog, otkrili i da ima dečka, i da on može biti najbolji trag do njega.

”Nas seksualno opredjeljenje ne interesuje, pa smo čak pomislili i da se radi o klasičnom navlačenju i kupovini vremena od strane mafije, jer je osumnjičeni oženjen i ima dijete. Međutim, operativnom obradom došli smo do potvrde intimne komunikacije sa muškarcem kome za sada nismo našli nijedno krivično djelo. Seksualno opredjeljenje nas ne interesuje, ali svaki trag za osumnjičenim je dragocjen” – rekao je za Press izvor blizak istrazi.

 

Informer.ba