Crna hronika Udarno Vijesti

Lopov pokrao, a zatim istukao vlasnika kuće

Ministarstvo unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona saopćilo je da je na području ovog kantona javni red i mir u utorak narušen u četiri slučaja, kojom prilikom je jedna osoba zadobila lakše povrede.

Na putevima u ZDK jučer se dogodilo 12 saobraćajnih nezgoda u kojim su dvije osobe zadobile teške, a dvije lakše povrede.

LOPOV POKRAO, A ZATIM ISTUKAO VLASNIKA KUĆE

ZENICA – S.S. iz Zenice jučer je u ulici Đerzelezova u svojoj kući u izvršenju krivičnog djela teška krađa zatekao nepoznatu osobu koja ga je tom prilikom fizički napala, nakon čega se s otuđenim novcem udaljila u nepoznatom pravcu.

Tom prilikom S.S. je zadobio neutvrđen stepen povreda, te je zadržan na liječenju u Kantonalnoj bolnici “Zenica”.

KRAĐA SA ČETIRI GROBNICE NA KATOLIČKOM GROBLJU

VISOKO – B.P. iz Kiseljaka jučer su obratio u Policijsku stanicu Visoko gdje je prijavio da je nepoznata osoba ili više njih u posljednjih desetak dana na katoličkom groblju u mjestu Liješeva – Svinjarevo, općina Visoko, sa četiri grobnice skinula i otuđila osam bronzanih halki.

TEŽE POVRIJEĐEN PJEŠAK M.Č.

MAGLAJ – Pješak M.Č. iz Maglaja zadobio je teže povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jučer u ulici Aleja ljiljana. M.Č. je udario “ford” (T05-J-973), kojim je upravljao H.Dž. iz Maglaja.

 

Fena/Informer.ba