Svijet Udarno Vijesti

Majka stavila ruke u usta pomahnitalog bullmastiffa i tako spasila djecu

31-godišnja Karen Graves bila je na pikniku u parku u Manchesteru s petogodišnjim sinom i četveromjesečnom kćerkom kada se odnekud pojavio golemi pas i pred njihovim očima na komadiće rastrgao kućnog ljubimca, štene španijela. Stravični prozor odigrao se pred očima njenog sina koji je, kaže, i dalje istraumatiziran.

No, pobješnjeli pas kojeg je vlasnica po parku šetala bez uzice nije stao na štenetu. Kad je bio siguran da ga je dokrajčio, skočio je na kolica četveromjesečne bebe koja su srećom bila prazna i prevrnuo ih. Karen je znala da se najgore tek sprema te da će joj životinja napasti djecu. Nije dvojila ni trenutka već je legla na pod i psu u usta stavila vlastite ruke. ‘Pas je doslovno pojeo moje ruke koje su izgledale kao da su bile u drobilici. Cijela sam bila prekrivena krvlju i samo sam čula dječji plač’, kazala je Karen za Daily Mail. Napadu je svjedočilo oko dvadesetak ljudi od kojih su mnogi, među kojima i vlasnica psa, pohrlili u pomoć.

Skupina tinejdžerki dohvatila je djecu i odmaknula ih do dolaska policije, a Karen je prebačena u bolnicu gdje je podvrgnuta kompliciranoj operaciji. Doživotni ožiljci zauvijek će je podsjećati na proživljeni užas.

Sa suprugom ću pokušati postići zabranu ulaska u parkove svim psima kako bi djeca bila sigurna.’

 

Dnevnik.hr/Informer.ba