Izdvojeno Region Udarno Vijesti

Milo Đukanović se razvodi zbog mlade manekenke

Bivši premijer Crne Gore Milo Đukanović (49) navodno je u vezi s crnogorskom manekenkom Jelenom Šćepanović(26), čak 23 godine mlađom od njega, saznaje Kurir.

Kako se priča po crnogorskoj čaršiji, njih dvoje su se upoznali prije godinu i po dana i brzo postali bliski.

Đukanović je prema mladoj manekenki, inače Nikšićanki, kažu, izuzetno galantan, a njene prijateljice tvrde da je Jelena potpuno očarana njime.

”Ona samo o njemu priča, a i on se iskreno zaljubio” – kažu njene drugarice.A ono što prvi čovjek DPS nije uspio da sakrije od čaršije, nije ni od rođene žene.

”Priča se da je Lidija očajna. Ona godinama sluša priče o njegovim navodnim švrljanjima, navikla je na kasne sastanke i putovanja, ali sada je drugačije. U Podgorici se priča da je Lidija u strahu da bi Milo mogao da zatraži razvod i nastavi život s mlađom ženom”- tvrdi jedan od aktivista DPS i dodaje da je ovo glavna tema u stranci.

Đukanovićeva supruga, prema čaršijskim pričama, za to vrijeme liječi rane na ramenu vjenčanog kuma Gorana Sita Rakočevića.

”Svaki dan su zajedno, šetaju po Podgorici, idu na ručkove… I tu postoje priče, ali niko nije vidio ništa konkretno” – kaže jedan od konobara iz Njegoševe ulice u Podgorici, gdje su njih dvoje često viđani.

Do Đukanovića nismo uspjeli da dođemo, ali je njegov kum Rakočević negirao  saznanja Kurira.

”Ništa od toga nije tačno, sve su to gluposti i smiješne izmišljotine. Sramota je za ozbiljne ljude da im budalasti tračevi uzimaju vrijeme i pažnju” – rekao je on za Kurir.

Kad smo Rakočeviću poslali drugi SMS, o tome da je naš novinar lično prisustvovao hvalisanju Šćepanovićkinih drugarica o njenoj vezi s Milom, Rakočević je ostao nijem.Prema posljednjim informacijama, Jelena se, na nagovor Đukanovića, preselila u Rim. Svjestan da je njihova veza podigla previše prašine, iskusni političar je svojoj dragani predložio da se na neko vrijeme nastani u Rimu.

Kako Kurir saznaje, Đukanović joj je u glavnom gradu Italije otvorio agenciju za prodaju avionskih karata.

Kurir/Informer.ba