Region Udarno Vijesti

Mirjana Kuljak objavila slike crnogorskih masona

Profesorica Ekonomskog fakulteta i bivša poslanica Liberalnog saveza Mirjana Kuljak objavila je u petak uveče na svom facebook profilu fotografiju sa sastanka jedne od masonskih loža u Crnoj Gori, na kojoj se vidi da su neki od članova tog tajnog društva poslanici i bankari.

Na slici su poslanici DPS-a Miodrag Vuković i Zoran Jelić, bivši poslanik Narodne stranke i aktuelni član uprave Prve banke Predrag Drecun, nekadašnji direktor te banke Velimir Bogdanović, koji je i dalje zaposlen u Prvoj banci, Aleksandar – Saša Drljević, direktor NVO “Zeleni Crne Gore” i bivši pomoćnik ministra za evropske integracije.

Kuljak je fotografiju objavila uz napomenu: “Evo obećane fotke – misli globalno, radi lokalno”, ali nije htjela da govori detaljnije o porjeklu fotografije, mjestu na kojem je snimljena i o kojoj masonskoj loži se radi, ističe list.

Drecun, Vuković i Jelić sinoć nisu odgovarali na telefonske pozive ni na SMS poruke, pišu podgoričke Vijesti. List navodi da ima pouzdane informacije da nema dileme da je fotografija, na kojoj se članovi masonske lože vide u karakterističnim odorama sa bjelim rukavicama i u prepoznatljivom ambijentu za održavanje sastanaka tajnog društva, autentična.

 

Blic/Informer.ba