Crna hronika Udarno Vijesti

Mještani Obilićeva upozoravaju putem Facebooka: Pedofil masturbira pred djecom

Zabrinuti mještani banjalučkog naselja Obilićevo/Mejdan putem Facebooka upozoravaju roditelje da se u ovom naselju pojavio pedofil koji masturbira pred djecom.

U ovom upozorenju, koje su zabrinuti građani stavili na statuse ili na zidove svojih Facebook profila, pojašnjeno je da pedofil već nekoliko dana teroriše ovo naselje, te tvrde da je o čitavom slučaju obaviještena i banjalučka policija.

U naselju Obilićevo je već nekoliko puta viđen pedofil! Prije nekoliko dana kod Zelenog mosta, a danas (u utorak) u Ulici Gavrila Principa“, navedeno je u uznemirujućoj poruci koja kruži Facebookom.

Mještani su pedofila opisali kao mlađeg muškarca, tačnije starosti oko 30 godina, visine oko 175 centimetara, okruglog lica i koji je ćelav.

Muškarac na sebi, kako je navedeno u upozorenju, ima sivu jaknu i mali ruksak koji nosi na leđima.

Skida se i masturbira pred djecom! Molim vas da o ovome obavijestite druge roditelje! O svemu smo obavijestili i policiju“, zaključeno je u poruci koja već nekoliko dana kruži ovom društvenom mrežom.

“Nezavisnim” je juče u policiji potvrđeno da postoje prijave u vezi s misterioznim muškarcem, zbog čega je policija u nekoliko navrata bila na spornim lokacijama.

Obilazili smo to naselje, ali ništa, odnosno nikoga nismo pronašli“, naveli su u policiji.

Roditelji koji su željeli ostati anonimni ispričali su da opis osobe odgovara manijaku koji je prije nekoliko godina takođe “pao” zbog sličnog ponašanja.

Ovo su za svakog roditelja uznemirujuće vijesti i od policije očekujemo da što prije provjeri ove navode“, izjavila je zabrinuta majka koja je željela da ostane anonimna.

U Osnovnoj školi “Petar Petrović Njegoš”, a koja se nalazi u naselju Obilićevo, navode da još nisu upoznati s upozorenjima koja kruže o manijaku koji napada djecu.

Podsjetimo, banjalučka policija je u posljednje dvije godine privela dvije osobe koje su na ulicama Banjaluke presretale i napadale djevojke.

U oktobru prošle godine u Banjaluci je uhapšen Nebojša Bukvić (21) iz Nevesinja, inače student treće godine na Fakultetu političkih nauka.

Istragom je utvrđeno da je Bukvić za mjesec dana nasrnuo na sedam djevojaka, a nakon hapšenja policiji su prijavljena još tri napada.

Zanimljivo je da je jedna od djevojaka, u stilu boksera, nokautirala Bukvića, koji ju je presreo u trenutku kada je ulazila u lift u stambenoj zgradi.

U aprilu ove godine uhapšen je Željko Graorac (21) iz Dragočaja, kod Banjaluke, koji je vrebao iz mraka i napao dvije djevojke. U posljednje vrijeme, međutim, nije bilo slučajeva da neko na području Banjaluke na taj način uznemirava mališane.

 

Nezavisne/Informer.ba