Crna hronika Udarno Vijesti

Mladić pao na zemlju i u trenutku bio u lokvi krvi

Motociklista, čiji identitet još nije utvrđen, teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 15 sati u centru Banje Luke na raskrsnici kod Gimnazije.

Motociklista se direktno sudario sa automobilom marke „škoda fabia“ kojim je upravljao Đ.K. (83), a nakon nesreće je prevezen na banjalučku hirurgiju gdje su se ljekari u šok sobi borili za njegov život.

U besvjesnom je stanju i zadržan je na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje. Kod sebe nije imao dokumente, te nije potvrđen identitet “– potvrdili su iz KC Banja Luka.

Banjalučka policija je na licu mjesta poslijepodne je obavljala uviđaj, ali nisu mogli sa sigurnošću potvrditi koji su uzroci nesreće.

Prema riječima brojnih očevidaca, vozač „škode fabie“je oduzeo pravo prvenstva motociklisti koji je velikom brzinom prolazio kroz raskrsnicu, te je došlo do direktnog sudara.

Motocikl je od siline udara odbačen nekoliko metara dalje, a mladić je pao na zemlju i u trenutku je bio u lokvi krvi. Prizor je bio užasan i činilo se kao da mu je glava pukla na asfaltu. Hitna pomoć je stigla za svega nekoliko sekundi, s obzirom da imaju centar u blizini “– ispričali su očevici.

Motociklista i vozač su odmah prevezeni na odjel banjalučke Hirurgij, ali je Đ.K. sa lakšim povredama ruke brzo pušten na kućno liječenje. Piše Dnevni avaz.

 

Informer.ba