Region Udarno Vijesti

Mladić u Zrenjaninu radio kao nadničar na građevini!

Bio je običan fizički radnik. Građevinar. Radili smo zajedno i još sam u šoku.

Ne mogu da vijerujem da je Milorad Komadić u stvari Ratko Mladić. Teškim, gotovo nečujnim glasom, u ekskluzivnoj ispovijesti za “Blic”, dvadesetogodišnji student R. R. iz Zrenjanina priča kako je radio na građevini u zrenjaninskoj Novoj industrijskoj zoni, sa Ratkom Mladićem, najtraženijim haškim bjeguncem.

Kada je student na vijestima čuo da je uhapšen bjegunac, shvatio je da je u ljeto 2010. godine za zrenjaninskog preduzimača dijelio radnički hljeb sa Mladićem. Tada su počele da mu se vraćaju slike sa gradilišta, zajednički ručak sa Mladićem, alijas Komadićem.

– Ne vijerujem… Milorad Komadić, pa ja sam poznavao čovijeka, radio sam sa njim! Eto koliko smo bili kolektivno slijepi. Ličio je na Mladića, čak sam ga i pitao da li je svestan koliko, ali sam samoga sebe ubijedio da to nije to, da zvučim kao neki teorista zavijere. Odakle Mladić na gradilištu? Kad ono to jeste on – nastavlja zrenjaninski student.

On je, kako sam tvrdi, Ratka Mladića ili Milorada Komadića upoznao prošlog jula, na jednom od gradilišta u novoj zoni Zrenjanina poznatoj po tome što je Evropska unija finansirala radove na objektima.

 

Informer.ba