Region Vijesti

Mladića udarili autom, pretukli, pa bacili u kanal

Bogoljub N. (20) iz sela Zlot nedaleko od Bora, teško je povrijeđen kada su ga S.Z. i D.P. iz istog mjesta, prekjuče, udarili autom, a zatim i pretukli. Oni su nesrećnog mladića posle batinjanja skinuli do gole kože i bacilli u kanal nedaleko od njegove kuće gde je Bogoljub N. nepomično ležao više sati.

Kako “Blic” saznaje, nesrećnog mladića je onesvješćenog u kanalu pronašao jedan od komšija, juče ujutru, koji je istog trenutka pozvao policiju i hitnu pomoć, nakon čega je Bogoljub N. zbrinut na Odeljenju centralne intenzivne njege u borskoj bolnici.

Neurohirurg Siniša Srbulović objasnio je da se pretučeni mladić nalazi u kritičnom stanju i da je u borsku bolnicu primljen sa teškim povredama glave.

Mladić je u teškom stanju. Zadobio je nagnječenja glave i unutrašnje krvarenje u mozgu. Jedini što još mogu da kažem je da je pod stalnim nadzorom ljekara” – rekao je doktor Srbulović.

Prema posljednjim informacijama, Bogoljub N. se, prekjuče, sa S.Z. i D.P. najpre posvađao u jednom kafiću u Zlotu. Nesrećnog mladića su njegov drug i drugarica otpratili do kuće u kojoj živi sa majkom nakon čega su se i razišli. Dok je Bogoljub N. pokušao da uđe u dvorište svoje kuće, istog trenutka, udario ga je automobil kojim je upravljao S.Z. Iz auta su nakon toga istrčali S.Z. i D.P. i nastavili da tuku nesrećnog mladića.

Od siline udaraca, Bogoljub N. je ostao bez svjesti, a napadači ga skinuli do gole kože i bacilli u kanal nedaleko od njegove kuće, gde je ostao nepomično da leži sve dok ga jedan od komšija nije pronašao.

Nakon što su S.Z. i D.P. priznali da su pretukli Bogoljuba N. uz krivičnu prijavu im je određen dvodnevni pritvor.

 

Informer.ba