Crna hronika Vijesti

MUP ZDK-a: Četvorica se fizički obračunala

Ministarstvo unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona saopćilo je da je na području ovog kantona javni red i mir u ponedjeljak narušen u šest slučajeva u kojim su četiri osobe zadobile lakše tjelesne povrede.

Na putevima u ZDK jučer se dogodilo sedam saobraćajnih nezgoda u kojim je jedna osoba zadobila lakše tjelesne povrede.

S.DŽ. I A.A. FIZIČKI NAPALI NA B.I. I B.V.
ZENICA – S.Dž. i A.A. jučer su u ulici Branilaca Bosne fizički napali na B.I. i B.V., te je tom prilikom došlo i do oštećenja putničkog vozila hundai (EJE-491), vlasništvo B.I. i vozila golf (944-A-606), vlasništvo V.N. iz Zenice.

U OBJEKTU KOJI KORISTI H.H. PRONAĐENA DROGA
KAKANJ – Službenici Policijske stanice Kakanj jučer su u mjestu Donji Kakanj, po naredbi Općinskog suda Kakanj, izvršili pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi H.H.. Tom prilikom pronađeno je sedam zeljastih stabljika dužine od 80 do 120 cm, koje svojim izgledom asociraju na indijsku konoplju.

U SUDARU GOLFA I JETTE POVRIJEĐEN S.H.
KAKANJ – Jedna je osoba lakše povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jučer na putu M-5, nedaleko od Kaknja. U nezgodi su učestvovali golf (022-T-138), kojim je upravljao A.R. iz Kaknja i jetta (J19-O-176), kojim je upravljao S.H. iz Kaknja koji je tom prilikom zadobio lakše tjelesne povrede.

 

Fena/Informer.ba