Crna hronika Vijesti

MUP ZDK-a: U sudaru teže povrijeđena djevojčica

Ministarstvo unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona saopćilo je da je na području ovog kantona javni red i mir u petak narušen u tri slučaja gdje je jedna osoba zadobila lakše tjelesne povrede. 

Na putevima u ZDK jučer se dogodilo deset saobraćajnih nezgoda u kojim je jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede.

OTUĐENI RADIJATORI IZ KUĆE M.S.

ZENICA – Nepoznati počinilac ili više njih u periodu od 01.11.2011. do 10.02.2012. godine, u ulici Sarajevska broj 303, izvršio je tešku krađu u kuću vlasništvo M.S.. Tom prilikom otuđeno je sedam komada radijatora i neutvrđena količina elekto kablova.

IZ STANA Š.S. OTUĐEN LAPTOP
ZENICA – Nepoznati počinilac jučer je u vremenu od 08 do 22,20 sati, u ulici Sejmenska, broj 10 izvršio tešku krađu u stan vlasništvo Š. S. odakle su otuđeni laptop i ženski sat.

TEŠKA KRAĐA IZ KUĆE M.O.

ZAVIDOVIĆI – Nepoznati počinilac u periodu od 08. do 10. februara u ulici Gazija, izvršio je tešku krađu u kuću vlasništvo M.O. odakle su otuđeni TV plazma, dva ženska ručna sata, zlatna narukvica i tri jakne.

KRAĐA TV PLAZME IZ KUĆE S.S.

TEŠANJ – Nepoznati počinilac u periodu od 01. do 10. februara u mjestu D. Polje izvršio je tešku krađu u kuću vlasništvo S.S. odakle je otuđena TV plazma.

U SUDARU TEŽE POVRIJEĐENA DJEVOJČICA

ZENICA – Jedna osoba teže je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jučer u 11,50 sati, u ulici ZavnoBiH-a, u kojoj su učestvovali renault (020-J-094), kojim je upravljala A. A. iz Zenice i pasat (E84-T-801), kojim je upravljao H.R. iz Zenice.

U saobraćajnoj nezgodi suvozač iz vozila pasat I. A. rođena 2002. godine iz Zenice, zadobila je teške tjelesne povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica.

 

Fena/Informer.ba