Crna hronika Izdvojeno Udarno Vijesti

Načelnikov vozač krio drogu u službenom autu

Fuad Smajić, službeni vozač načelnika opštine Maglaj, uhapšen je nakon što je policija u službenom pasatu koji je vozio osumnjičeni pronašla u aluminijumsku foliju upakovanu marihuanu, saznaju “Nezavisne” od izvora bliskog istrazi.

Naš izvor potvrdio je juče da je službeni automobil načelnika Mehmeda Mustabašića, a koji je vozio osumnjičeni Smajić, zaustavljen u utorak na lokalnom putu u mjestu Liješnica, kod Zavidovića.

“Policija je zaustavila službeni pasat i pronašla zapakovanu marihuanu. Naknadnim vaganjem utvrđeno je da je Smajić kod sebe imao blizu 10 grama marihuane”, ispričao je izvor blizak istrazi.

Nakon ovoga, policija je od Opštinskog suda u Zavidovićima dobila nalog za pretres Smajićevog privatnog automobila BMW, te njegove porodične kuće i pomoćnih objekata.

“Nezavisnim” je potvrđeno da tokom pretresa nisu pronađeni droga niti neki drugi predmeti koji bi mogli biti dovedeni u vezu s nekim krivičnim djelom.

Protiv osumnjičenog Smajića će tako biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog neovlaštenog posjedovanja opojne droge.

Mehmed Mustabašić, načelnik opštine Maglaj, juče je “Nezavisnim” potvrdio da nije upoznat s viješću o hapšenju njegovog ličnog vozača zbog posjedovanja droge.

“Nisam dobio nikakvo zvanično obavještenje niti informaciju iz policije, tako da ne mogu komentarisati ovaj slučaj”, izjavio je Mustabašić. Zanimljivo je da vijest o hapšenju ličnog vozača nije juče došla do Mustabašića, iako je policijska akcija izvedena dan ranije.

Izvor “Nezavisnih” blizak istrazi potvrdio je juče da Smajić nema otvoren policijski dosije niti je ranije bio privođen zbog izvršenja krivičnih djela.

 

Informer.ba