Crna hronika Region Vijesti

Nadriljekar napastvovao dječaka!

Predrag Nikolić (74) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je kao lažni stručnjak za liječenje noćnog mokrenja namamio dječaka od 12 godina i pokušao da ga prisili na blud!

Mališan se požalio roditeljima, koji su slučaj prijavili niškoj policiji. Nikolić je priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Nišu, koji mu je odredio pritvor do osam dana zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljenih polnih radnji. Nikolić je već proveo godinu dana u zatvoru zbog bludnih radnji nad maloljetnicima.

Sekretar niškog Osnovnog suda Saša Dinčić rekao je za Telegraf. rs da je osumnjičeni pronalazio žrtve oglašavajući se kao stručnjak za lječenje noćnog mokrenja kod djece.

“Nikolić je već osuđivan za nadriljekarstvo i bludne radnje nad maloljetnicima. On se oglašavao kao psihoterapeut, koji liječi djecu od noćnog mokrenja i na taj način je mamio roditelje da djecu dovode kod njega. Nadriljekar je zloupotrijebio povjerenje ovog dječaka tako što je u njegovoj kući u više navrata pokušao da ga prisili na blud. Međutim, mališan se obratio roditeljima, koji su alarmirali policiju” saopštio je Dinčić.

Kako saznajemo, osumnjičeni je pred istražnim sudijom Osnovnog suda negirao krivično djelo. Dječak će u prisustvu punomoćnika takođe dati izjavu sudiji. Po naredbi istražnog sudije, policija je medijima dostavila fotorafiju osumnjičenog, kako bi se utvrdilo da li, eventualno, ima još oštećenih.

Telegraf.rs/Informer.ba