BiH Vijesti

Nakon reagovanja biciklista premješten reklamni pano

Nakon pisanja pojedinih medija i reagiranja Biciklističkog kluba Mostar, danas je u poslijepodnevnim satima premješten reklamni pano koji je bio postavljen na biciklističkoj stazi u središtu Mostara.

Biciklistički klub Mostar pozdravio je brzu reakciju mjerodavnih te izrazio nadu kako se ovakve stvari neće događati ubuduće.

“Nadamo se kako će se na biciklističkoj stazi u Ulici kralja Tvrtka, koja je prije tri mjeseca napravljena, uskoro postaviti vertikalna i horizontalna biciklistička signalizacija kako bi staza bila do kraja završena”, priopćili su mostarski biciklisti.

Istaknuli su kako su svjesni da par stotina metara biciklističke staze ne može riješiti probleme biciklista u Mostaru, ali vjeruju kako će se Grad Mostar aktivnije angažirati na rješavanju te problematike.

“S nastavkom obilježavanja i izgradnje biciklističkih staza u Mostaru i našim angažmanom na edukaciji biciklista kako da se ponašaju u prometu, vjerujemo da će Mostar uskoro postati grad prijatelj biciklista, te da će postati primjer, kako u BiH tako i u regiji”, stoji u priopćenju.

 

Fena/Informer.ba