Crna hronika Udarno Vijesti

Nakon što je autom sletio s ceste, mladić se objesio

Savo Ražić (23) iz Imljana, kod Kneževa/Skender Vakufa, izvršio je samoubistvo nakon što je sa svojim automobilom pasat sletio s ceste u selu Zlovarići, takođe u ovoj opštini.

Kako saznajemo iz dobro obaviještenih izvora u policiji, mladić se objesio juče u večernjim satima, u blizini mjesta na kojem je sletio.

“Nakon što je sletio, izašao je iz automobila, otvorio gepek i iz njega izvadio konopac za šlepanje auta, a zatim se objesio”, ispričao nam je naš izvor.

Kako nam je rekao, s obzirom na to da na automobilu nije pričinjena veća materijalna šteta, to je isključeno kao motiv samoubistva.

Inače, beživotno tijelo mladića pronašao je njegov otac Stojko u ranim jutarnjim časovima, a koji se, nakon što je obavijestio policiju, i sam dao u potragu kad je vidio da mu se sin ne vraća kući.

Komšije, prijatelji i rodbina dan poslije tragedije koja je pogodila Imljane, ali i cijelu opštinu, ne mogu da shvate šta se prelomilo u ovom mladom čovjeku da digne ruku na sebe.

Kako su kazali, bio je primjer svim mladima jer je bio veoma vrijedan, pošten i čestit momak.

Prema jednoj od mnogih priča koje kruže Kneževom/Skender Vakufom, jedan od razloga za samoubistvo je i neslaganje porodice da Savo svoj život nastavi u inostranstvu.

“Već duže vrijeme je imao djevojku Dajanu sa kojom je bio vjeren, a koja živi u Austriji, tako da su krajem juna zakazali vjenčanje. Planirao je da se tamo preseli, ali su od njega očekivali da ostane i da se nastavi baviti porodičnim biznisom”, kazao nam je jedan od komšija iz Imljana.

Stojko Ražić inače je jedan od većih privrednika u Kneževu/Skender Vakufu, koji ima brente za rezanje građe, kao i kamione.

Kod komšija, mještana i privrednika slovi za poštenog čovjeka koji je mnogima pomagao a da pritom nikome nije ostao dužan.

Kako smo saznali, danas je u Kneževo/Skender Vakuf iz Austrije stigla i Ražićeva vjerenica, koja je zbog svega što se desilo u velikom šoku, pišu Nezavisne novine.