Region Udarno Vijesti

Obustavljena potraga za Antonijom Bilić na jezeru Brljan

Nakon jutrošnjeg nastavka, potraga na jezeru Brljan za Antonijom Bilić je obustavljena .

Pretraga na jezeru Brljan je završila jutros u 10:30. Na području jezera Brljan nije pronađeno niti tijelo niti tragovi i predmeti koji bi se dovodili u vezu s nestankom Antonije Bilić. Daljnja potraga će se nastaviti prema podacima i obavijestima kojima raspolaže MUP, potvrdila je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor.

Započelo je i vraćanje vode u jezero potvrdio je Darko Dukić zapovjednik JVP Šibenik. Nije još poznato koliko će dugo to trajati.

U nastavku potrage za nestalom sedamnaestogodišnjom Antonijom Bilić iz Drniša danas je pretraživano jezero Brljan te područje od viadukta Kravlja Draga do mjesta Vrelo Zrmanje, priopćeno je iz Policijske uprave šibensko-kninske.

U pretrazi je sudjelovalo oko 100 pripadnika interventne policije, kriminalističke policije i vatrogasaca.

Policija također nastavlja i s drugim aktivnostima kroz kriminalističko-analitičko istraživanje svih do sada pribavljenih podataka i obavijesti, navode iz PU šibensko-kninske, a na kojem mjestu će se sama potraga nastaviti za sada nisu izvijestili.

Tijekom jučerašnjeg dana, uz pretragu akumulacijskoga jezera Brljan, pretraživalo se područje oko lokalne ceste Radučić-Pađane i područje oko dionice ceste od Pađana do Kravlje Drage.

 

Dnevnik.hr/Informer.ba