Crna hronika Vijesti

Nepoznati vozač udario dijete i pobjegao sa mjesta nesreće

Ministarstvo unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona saopćilo je da je na području ovog kantona javni red i mir u nedjelju narušen u 13 slučajeva kojom prilikom nije bilo povrijeđenih osoba.

Na putevima u ZDK jučer se dogodilo sedam saobraćajnih nezgoda u kojim je jedna osoba zadobila lakše tjelesne povrede.

M.Z. PRIVEDEN ZBOG KRAĐE ŽELJEZNIH PROFILA

ZENICA – Zbog sumnje da je u mjestu Donja Vraca, izvršio krađu željeznih profila, službenici Policijske uprave Zenica jučer su u mjestu Banlozi slobode lišili M.Z. iz Zenice, kod kojeg su pronađeni otuđeni predmeti.

KRAĐA NOVCA I NAKITA IZ KUĆE G.H.

ZENICA – Nepoznati počinilac u noći 18/19. februara u ulici Hadžije Mazića put, izvršio je krađu određene količine novca i zlatnog nakita iz kuće, vlasništvo G.H. iz Zenice.

RAZBOJNIŠTVO NAD RADNICOM SPORTSKE KLADIUONICE

VISOKO – Nepoznata osoba jučer je u ulici Branilaca, u sportskoj kladionici “Bet live” izvršila razbojništvo nad radnicom kojom prilikom je otuđena određena količina novca.

KRAĐA NOVCA I NAKITA IZ KUĆE G.N.

KAKANJ – Nepoznati počinilac u noći 18/19. februara u ulici Vatrogasna, izvršio je tešku krađu u kuću, vlasništvo G.N.. Tom prilikom otuđena je određena količina novca i zlatnog nakita.

NEPOZNATI VOZAĆ UDARIO DIJETE I POBJEGAO SA MJESTA NEZGODE

VISOKO – I.B. iz Visokog jučer je u Policijsku stanicu Visoko prijavio saobraćajnu nezgodu u kojoj su učestvovali nepoznati vozač sa nepoznatim vozilom koji se udaljio sa lica mjesta i njegov maloljetni sin S.B. koji je tom prilikom zadobio lakše tjelesne povrede.

 

Fena/Informer.ba