Region Vijesti

Obrad Paravinja: Sin mi je nevin!

Otac Dragana Paravinje, osuđenog silovatelja u Srbiji i BiH te osumnjičenog za ubistvo 17-godišnje Antonije Bilić, nevoljko je pristao za novine komentarisati zločine koji se stavljaju na teret njegovom sinu. Kaže, novine pišu laži, jer je njegovom sinu sve namješteno.

“Sve ću tužiti, i novine jer stalno pišu laži“, kazao je 61-godišnji Obrad Paravinja, koji je posjetio kuću u Bilišanima pokraj Obrovca, koju je počeo graditi njegov sin Dragan.

Obrad Paravinja nevoljko je za Večernji list odgovarao na pitanja o svom sinu, ali kazao je kako se nada da nije kriv te dodao kako mu je poznato kako se stvari rješavaju u, kako je naglasio, “ovim državama“.

Tako za silovanje u Srbiji Obrad Paravinja kaže da se zna da je to silovanje namješteno njegovu sinu Draganu. Na pitanje kako je moguće da su se baš svi urotili protiv njegovog sina, i to žene koje tvrde da su silovane ili da ih je Dragan Paravinja pokušao silovati u tri države, Obrad Paravinja slegnuo je ramenima i rekao da je to i njemu malo čudno.

Mislim da to Dragan u Hrvatskoj nije napravio jer nije mogao biti u isto vrijeme biti na mjestu gdje i Antonija. Naime, on je došao istovariti kamion oko 7 sati i nije mogao sve to napraviti do 10 sati i stići na mjesto gdje se to navodno dogodilo. Moja žena i supruga moga sina bile su kod njega u zatvoru u Sarajevu i rekao im je da on nema veze s tom djevojkom koju traže u Hrvatskoj. To što je priznao ubistvo bilo je pod prisilom jer je njegova žena, koju su također tamo tukli, rekla kako ga je čula da plače u susjednoj prostoriji i da su ga tukli. Nadam se da nije napravio to što govore“, kazao je Obrad Paravinja, piše Danas.hr.

 

Informer.ba