Region Udarno Vijesti

Oklagijom tukla sina napasnika, braneći nesuđenu snahu

Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podnio je Osnovnom sudu optužni prijedlog protiv Ivana B. (29) iz Zrenjanina, zbog zlostavljanja bivše djevojke i nanošenja lake tjelesne povrede poznaniku, saopšteno je danas na redovnoj konfrenciji za novinare u tužilaštvu.

Prema navodima iz optužnog prijedloga, Ivan B, okrivljen za krivično djelo zlostavljanje i mučenje i krivično djelo nanošenja lake tjelesne povrede, 15. juna prošle godine, u večernjim časovima, zlostavljao je bivšu djevojku S.S. iz Zrenjanina, tako što joj je slao prijeteće poruke telefonom, a kad je izašla na ulicu i rekla da ne želi više da se zabavlja sa njim, udario ju je rukom u lice.

Tužilac navodi da je Ivan B. zatim vrijeđao bivšu djevojku, hvatao je za uši i čupao kosu, ali je ona uspjela da pobjegne i da telefonom pozove majku okrivljenog, koja je sina udarila nekoliko puta drvenom oklagijom, poslije čega je pristigla i policija.

Ivan B. je okrivljen i za nanošenje dvije lake tjelesne povrede, jer je dvije noći poslije napada na bivšu djevojku, u svojoj kući, za vrijeme dok je večerao, čašom u glavu pogodio poznanika D.T, a poznaniku M.D. nožem nanio povredu, ubodom u grudni koš.

 

Agencije/Informer.ba