Crna hronika Vijesti

Opljačkana škola u Foči

Nepoznata osoba ili više njih ukrali su iz područne škole “Veselin Masleša” u mjestu Popov Most u Foči dva računarska monitora i procesor, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Pljačku je policijskoj stanici prijavio direktor Osnovne škole “Veselin Masleša” iz Foče, a uviđajem je utvrđeno da su pljačkaši obili ulazna vrata upotrebom fizičke snage i alatom. Istraga o ovom slučaju je u toku.

Policija traga za muškarcem čiji su inicijali D.P, koji je ispred ugostiteljskog objekta “Laverna” u Palama, fizički napao S.C. i nanio mu povrede oka. U toku je rad na pronalasku D.P. i dokumentovanju predmeta.

Na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo u protekla 24 sata evidentirane su četiri saobraćajne nezgode, po dvije u Palama i Istočnom Novom Sarajevu.

Radnici policije kontrolisali su 93 vozila i vozača, podnijeli jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 66 prekršajnih naloga, legitimisali 13 lica, te iz saobraćaja isključili pet vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, a dva vozila radi isteka registracije.

 

Srna/Informer.ba