Svijet Udarno Vijesti

Otac i kćerka uhvaćeni u seksualnoj vezi

Dvoma Britancima, ocu i kćerci, prijeti zatvorska kazna, jer je otkriveno da su se po drugi put za nekoliko godina upustili u seksualnu aferu, objavili su tamošnji mediji.

26-godišnja Nikola Jejts iz Birmingema i njen dvije decenije stariji biološki otac Endru Batler, pronašli su se preko sajta „Genes Reunited“ i sreli se po prvi put nakon dvadeset godina.

Prema pisanju „Daily Maila“ između oca i kćerke brzo su se razvile snažne emocije koje su prevazilazile porodičnu ljubav, pa su njih dvoje počeli vezu.

Porodica tada 20-godišnje djevojke je nakon nekog vremena počela da sumnja u prirodu njenog odnosa sa ocem, nakon čega se ispostavilo da je Endru Nikolin ljubavnik. Rodbina je pozvala policiju, a otac i kćerka odmah su uhapšeni.

Batler je zbog seksualnog prestupa tada osuđen na četiri mjeseca zatvora, dok je njegova kćerka dobila 18 mjeseci društveno korisnog rada. Kazne ih nisu opametile: nekoliko godina kasnije, par se ponovo spojio, i sada im zbog istih optužbi prijeti zatvor do dvije godine.

„Stupila sam u kontakt s njim da bih imala pravi roditeljski odnos. Ne znam kako ni zašto su se stvari tako razvile,“ rekla je Nikola Jejts, koja se kao i Batler, pred sudom izjasnila kao kriva.

„Mogu iskreno da kažem da ga više nikada neću vidjeti. Ne želim više ništa da imam sa njim.“

 

Informer.ba