Lifestyle Showbiz Udarno Vijesti

Ovakav treba da bude muškarac za kog ćete se udati!

Svaka žena je bar jednput u životu bila zaljubljena u nekog tipa koji je potpuno pogrešan za nju, a postoje i oni tipovi koji su univerzalno pogrešni. Kako prepoznati onog pravog?

Muškarci često znaju da se predstave kao dobar materijal za brak, a onda kad počnete da živite zajedno, ispolji svoju pravu ličnost. Evo kako ćete prepoznati onog pravog:

Ima radne navike

Znamo da je u ovo vrijeme pomalo nezahvalno zahtjevati da muškarac ima posao, ali ako ga nema, važno je da je tip osobe koja ga traži i koja ima radne navike. Niko ne želi da ulazi u brak s lenštinom koja potajno samo čeka da joj neko kaže da ne mora ništa da radi. Takav muškarac će se pretvoriti u tipa koji samo leži na…

Poštuje vaše snove

Neki muškarci će s podsmjehom reagovati na vaše snove, na primjer o poslu koji već dugo sanjate. Proglasiće ga nerealnim i pokušati da vas spusti na zemlju. Naravno da je dobro ostati nogama čvrsto na zemlji, ali muškarac koji pokušava da vas zaveže za tlo i sruši sve vaše snove definitivno nije muškarac za brak. Morate pronaći nekoga ko će vas podržavati i gurati naprijed kad izgubite samopouzdanje.

Samostalan je

Zna da uključi veš mašinu i skuha ručak, a da to nisu jaja i salata, spremanje stana mu nije strano – ukratko, muškarac koji je prestao da računa na to da će se neko brinuti o njemu, bila to njegova majka ili vi. Ako to nije tako, onda ćete ući u brak s velikim djetetom.

Ima svoj život

Svoje ciljeve, ideje, prijatelje. Muškarci koji u vezi zaborave na društveni život su grozni, jer će od vas očekivati da uradite isto. Ako ne želite da budete s nekim ko će biti ljubomoran kad izađete s drugaricama i brani vam da imate sopstveni život. Držite se onog muškarca koji ne sjedi pored telefona i čeka vaš poziv.