Region Udarno Vijesti

Paravinju policija uhvatila dok je silovao, ali djevojka iz straha nije svjedočila!

Prva žrtva Dragana Paravinje bila je mlada i lijepa konobarica koja je izbjegla iz Hrvatske u vrijeme rata, a za koji mu nikad nije suđeno, piše Jutarnji.hr. Godinu dana je kako navodi ovaj list živjela u Staroj Pazovi i čekala povratak u zadarsko zaleđe.

Jutarnji.hr saznaje da se to dogodilo 1995., prije nego što se doznalo za druge zločine Dragana Paravinje iz 1996. i 1997 . za što je u Srbiji osuđen na zatvorsku kaznu od četiri i pol godine.

Svoju izjavu djevojka je povukla uoči suđenja pa je postupak u tom slučaju obustavljen, iako su ga policajci uhvatili na djelu na suvozačkom sjedalu automobila na livadi iza dječjeg vrtića u Staroj Pazovi.

Bilo je to njegovo prvo silovanje. Otad vreba mlade autostopistice i vodi ih na sporedne ceste u zabiti gdje ih pokušava silovati. Zadnja od njih je mlada Drnišanka Antonia Bilić za kojom se traga već 40 dana.

Paravinja je prvoj žrtvi prišao u kafiću u kojemu je radila, nedaleko od naselja u Novoj Pazovi gdje je živio sa suprugom Milijanom i dvojicom sinova. Nagovarao ju je da je poveze kući, što je ona isprva odbila. Ostavio joj je svoj broj mobitela, a dočekao ju je ispred kafića nakon radnog vremena.

 

Informer.ba