Region Vijesti

Pas umalo ugrizao Jadranku Kosor!

Premijerku Kosor umalo je ugrizao belgijski ovčar u Dugom Selu! Dok je pozirala s vojnicima i psima u Obučnom centru vodiča i službenih pasa, pokušala je ovjekovječiti prisan trenutak s jednim službenim psom, ali njemu se to nije svidjelo.

Premijerka Jadranka Kosor za dlaku je izbjegla očnjake belgijskog ovčara kojeg je iznenadila svojim maženjem po leđima.

Naime, predsjednica Vlade Jadranka Kosor posjetila je Obučni centar vodiča i službenih pasa “Satnik Krešimir Ivošević” u Dugom Selu. Obilazak povodom 20. godišnjice osnivanja jedinice za posebne namjene obavila je u društvu ministra odbrane Davora Božinovića i načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Drage Lovrića, a zatim je došlo i vrijeme za fotografisanje.

Dok su fotoaparati škljocali, Kosor je pokušala pomaziti jednog službenog psa, ali njemu se to nije svidjelo. Čim mu je dotakla dlaku na leđima, pas se okrenuo, zarežao i zalajao na nju, na što je premijerka ustuknula. Iako je psu pri trzaju čak pala i brnjica s njuške, pri snimanju videa koji je objavio Dnevnik.hr nije ozlijeđena nijedna osoba niti životinja.

Navodno su je vojnici upozoravali da ih ne mazi, ali ih ona nije poslušala. Kasnije je rekla kako ovaj napad znači da je “pas odlično istreniran”.

Napomenimo da je Kosor, da bi se stopila s militantnom okolinom, prilikom druženja s vojnim dužnosnicima i psima, obukla maskirnu jaknu Hrvatske vojske, iako to nije učinio čak ni ministar odbrane, prenosi Net.hr

 

 

Informer.ba