Region Udarno Vijesti

Patnja dječaka bačenog sa šestog sprata

Zdravstveno stanje četvorogodišnjeg dječaka, koji je zadobio teške povrede padom sa šestog sprata samačkog hotela u Batutovoj ulici u Beogradu, danas je stabilno, ali stalno ponavlja da je tužan

To je izjavila direktorka Univerzitetske dječije klinike u Tiršovoj Ida Jovanović.

Ona je rekla da je dječak, nakon jučerašnje operacije kada je izvršena intervencija na obje noge i ruke, van životne opasnosti i da se sada nalazi na odjeljenju intenzivne njege.

Jovanović je navela da je dječak svjestan i da ponavlja riječi “ja sam tužan”.

Jovanović je izjavila ranije novinarima da dječakovo stanje zahtijeva ozbiljno bolničko liječenje i još nekoliko hiruških intervencija.

U utorak 6. decembra nešto poslije podneva u Batutovoj ulici dogodila se teška porodična tragedija, kada su supružnici sa maloljetnim djetetom skočili sa šestog sprata vojnog samačkog hotela u kome je ova porodica bila smještena.

Supružnici su ostali na mjestu mrtvi, a teško povrijeđeno dijete je odmah prebačeno u Urgentni centar Klinično-bolničkog centra na reanimaciju, a potom na Univerzitetsku dječju kliniku.

Dječak je imao teške tjelesne povrede, tačnije povrede obje nadlaktice i butne kosti, karlične kosti, kao i kontuziju mozga i lijevog plućnog krila.

 

Agencije/Informer.ba