Izdvojeno Region Udarno Vijesti

Pješaka pregazilo nekoliko automobila, nijedan se nije zaustavio

U noći između petka i subote nepoznatog muškarca u Ulici Crvene armije u Smederevu pregazio je neidentifikovani vozač koji je pobjegao sa mijesta nesreće.Potom se dogodilo nešto nezapamćeno na putevima Srbije – stradalog pješaka pregazilo je još nekoliko vozila, a da se nijedan vozač nije zaustavio.

Pješak je nastradao oko sat vremena poslije ponoći kod broja 254, u blizini motela “Kraljev dvor” na periferiji grada, na prometnom dijelu puta koji vodi ka Željezari. Nakon što je oboren na kolovoz, preko njegovog tijela je prešlo još nekoliko automobila prije nego što je saobraćaj obustavljen. Po riječima istražnog sudije smederevskog Osnovnog suda Marka Jocića, na uviđaju nije bilo moguće utvrditi čak ni približnu starost nastradalog.˝Izvesno je da je čoveka nakon prvog pregazilo još četiri ili pet vozila pre nego što je jedan savestan vozač stao sa namerom da pomogne i blokirao saobraćajnicu. Tragamo za vozačem koji se čoveka udario i pobegao, ali za sada ne znamo da li je reč o putničkom ili teretnom vozilu˝, kaže sudija Jocić.

On je pozivao očevidce i građane koji informacijama mogu pomoći u rasvijetljavanju okolnosti ove nesreće da se jave najbližoj policijskoj stanici. Policija intenzivno traga za vozačem koji je izazvao ovu nesreću. Za sada nema podataka ni o ostalim vozilima čiji su nesavjesni ili nepažljivi vozači pregazili stradalog pješaka čiji identitet do zaključenja ovog izdanja nije utvrđen.

 

Blic/Informer.ba