BiH Udarno Vijesti

Policija traži pomoć građana

Policija Brčko distrikta pozvala je vozače koji su 29. novembra oko 23.30 vozili na relaciji Bijeljina – Brčko, kroz Brezovo Polje, da se jave na telefon 122 ako bi mogli dati važne informacije o saobraćajnoj nesreći kada je smrtno stradao mještanin Dževad Rašidović (49).

U saopštenju iz brčanske policije navodi se da je uviđajem utvrđeno da se saobraćajna nesreća, najvjerovatnije, dogodila u 23.35, kada je preko osobe čiji su inicijali Dž.R, dok je ležalo na kolovozu, prešlo za sada nepoznato vozilo koje se kretalo iz pravca Bijeljine prema Brčkom, te da se vozač sa vozilom nakon saobraćajne nezgode udaljio sa lica mjesta.

“Istražnim mjerama i radnjama utvrđeno je da su se, u kritično vrijeme, putnim pravcem Bijeljina – Brčko kretala tri putnička vozila, od čega su dva vozila sive boje – najvjerovatnije polo i ford fokus, dok je treće vozilo crne boje nepoznate marke, te jedno teretno motorno vozilo-kombi mercedes-sprinter bijele boje”, navodi se u saopštenju.

Policija očekuje da im se vozači navedenih vozila jave radi pružanja eventualnih informacija, te apeluje na građane da, ukoliko imaju bilo kakvih saznanja o ovoj nesreći, dostave ih na broj 122 ili 049/233-200.

Srna/Informer.ba