Crna hronika Udarno Vijesti

Porodična drama: Potukli se Al’Dino i Arduana, intervenisala i policija

I kada su svi pomislili da su se smirile “strasti” između TV voditeljice Arduane Kurić i njenog još uvijek vjenčanog supruga, poznatog pjevača i kantautora, Aldina Kurića Al’Dina, ovaj bračni par ponovo je u centru pažnje.

Poslije njegove priče u medijima kako ga je ona prevarila, “uključili” su se i advokati pa su izvijesno vrijeme i jedno i drugo držali jezik za zubima i slušali upustva svojih advokata.

Prema informacijama do kojih je došao magazin “Express” njih dvoje su se sinoć oko 18 sati potukli u sarajevskom naselju Velešići.

Tuču voditeljice i pjevača na jednoj benzinskoj pumpi posmatrali su brojni slučajni prolaznici, radnici pumpe…

Očito da je svima koji su gledali njihov okršaj “slučaj Kurić” postao toliko zanimljiv da je većina samo posmatrala i smijala se. Istina, našli su se i oni koji su pokušavali spriječiti veći incident.

Priča se da je Al’Dino, bez Arduaninog znanja, otišao po djecu u školu. Tek kasnije kada je i ona stigla do škole saznala je da je njen suprug otišao sa djecom.

Navodno, na benzinskoj pumpi je počela žestoka svađa, ali brzo su počeli “pucati” i šamari. Kako se saznaje od brojne ‘publike’ Arduana se nije predavala pa je uzvratila udarcima. A Al’ Dino je, navodno, nožem izbušio gume na njenom automobilu, piše Express.

 

Informer.ba