Region Udarno Vijesti

Potraga za Antonijom Bilić: Pas tragač u Krki pronašao ženski donji veš

Pas tragač Gorske službe spašavanja pronašao je danas ženski donji veš u ispod mosta Brljana, gdje je Dragan Paravinja navodno bacio Antoniju Bilić čije truplo još nije pronađeno, doznaje se u MUP-u.

Pronađeno donje rublje poslano je na forenzičnu analizu kojom bi se trebalo utvrditi pripada li nestaloj Antoniji, potvrdio je glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec.

Današnja potraga za 17-godišnjom djevojkom u kojoj je učestvovalo 160 policajaca i pripadnika GSS-a sa psima tragačima završila je u 16 sati.

Na terenu oko rijeke Krke u posljednjih nekoliko dana policija je pronašla mnoge predmete, među ostalim i odjeću, no u ovom trenutku nijedan od njih ne može se dovesti u vezu s nestalom 17-godišnjom Drnišankom Antonijom Bilić, rekao je načelnik šibensko-kninske Policijske uprave Ivica Kostanić.

Među posljednjim pronađenim predmetima jest i žensko donje rublje, koje je zajedno s ostalim stvarima poslano na vještačenje.

Tek nakon vještačenja policija će raspolagati s konkretnim informacijama, rekao je Kostanić.

Danas se tragalo na jezeru kod Gračaca i u koritu rijeke Krke oko hidrocentrale Miljacke te na području Brljanskog jezera, no Antonija Bilić nije pronađena.

Ona je nestala 7. juna dok je stopirala kod mosta na Čikoli. Sumnja se da ju je ubio 42-godišnji Dragan Paravinja, koji je nakon hapšenja u BiH priznao zločin i rekao da je djevojku zadavio i bacio u rijeku Krku.

 

Fena/Informer.ba