Region Udarno Vijesti

Potraga za Antonijom Bilić se nastavlja

Najopsežnija akcija traganja za nestalom djevojkom Antonijom Bilić perkinuta je u subotu navečer bez rezultata.

U rijetko viđenoj akciji u kojoj su sudjelovali pripadnici policije, Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS), članovi lovačkih udruga i dobrovoljnih vatrogasnih društava te građani, pretražen je drniški kraj te područje prema Zadru, ali nisu pronađeni tragovi koji bi istražitelje doveli do nestale djevojke.

Glasnogovornica šibensko-kninske Policijske uprave Marica Kosor izjavila je kako se policija zadržala u pretrazi dviju srušenih kuća na području Otavica i Čenići uzdolja. Opovrgnula je da su pronađeni tragovi koji bi se mogli povezati s nestankom Antonije o čemu su neki mediji tokom dana spekulirali.

Uz pomoć psa HGSS-a, navodi Kosor, pronađeni su predmeti, većinom odjevni u dvama napuštenim objektima, ali detaljnom analizom utvrđeno je kako ne pripadaju nestaloj djevojci.

Policija je do sada obavila više od 350 razgovora te s osobama koje sliče fotorobotu vozača kamiona koji je prije 12 dana na mostu preko Čikole ukrcao nestalu Drnišanku i odvezao je u nepoznatom smjeru, ali vozač još nije pronađen. Pregledavaju se i snimke kamera s autoputa, ali ni one zasad nisu bile od koristi.

Sedamnaestgodišnja maturantica Antonija Bilić iz Kričke kod Drniša nestala je prije 12 dana. Potraga će se, kako kažu u policiji, nastaviti i u nedjelju.

 

Fena/Informer.ba