Crna hronika Vijesti

Požar u Drvaru: Maloljetna osoba teško ozlijeđena

U požaru, koji je noćas izbio u stambenoj zgradi u Drvaru, jedna je osoba zadobila teže, a  tri osobe lakše tjelesne ozljede, priopćeno je iz MUP-a Hercegbosanske županije.

Kako navodi policija,noćas oko 1.20 sati djelatnici PP Drvar zaprimili su dojavu da je izbio požar u stambenoj zgradi u ulici Marka Oreškovića u Drvaru.

Izlaskom na lice mjesta  utvrdili su da je vatra zahvatila dijelove prvog i drugog kata kao i dio potkrovlja navedenog stambenog objekta. Uz pomoć ostalih stanara uspjeli su pružiti pomoć ugroženima, navodi se u priopćenju.

Nakon što su dislocirani na sigurno, utvrđeno je da su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede dok je jedna maloljetna zadobila teže tjelesne ozljede te je prevezena u Županijsku bolnicu u Livno.

Uz pomoć djelatnika JP Komunalac iz Drvara požar je nakon tri sata lokaliziran. Očevid koji provode djelatnici PU Drvar i MUP-a Hercegbosanske županije na utvrđivanju svih relevantnih činjenica  je u tijeku.

Kako je potvrđeno iz policije, operativnim radom došli su do saznanja da je najvjerojatnije požar krenuo iz stana na prvom katu koji koristi Z.B.  (1962) u Drvaru te je pozvan u PP Drvar nakon čega je, zbog postojanja osnova sumnje u izazivanje požara,  uhićen i nad njim se trenutno provodi kriminalistička obrada.

 

Fena/Informer.ba