Region Udarno Vijesti

Poznata voditeljica RTS zgazila pješaka

Poznata voditeljica RTS Petra Cvijić (33) u ponedjeljak oko 16.30 sati kolima je usmrtila Slobodana Bajića (73) dok je prelazio ulicu na pješačkom prelazu u Vodovodskoj ulici kod broja 164.

” Slobodan Bajić je s prelomom osam rebara i povredama glave primljen u Urgentni centar. Iako je bio u teškom stanju, ništa nije ukazivalo na to da bi moglo tragično da se završi. Bajić je čekao pregled unutrašnjih organa na skeneru i iz predostrožnosti je bio prebačen u šok-sobu. Jednostavno, ništa nije ukazivalo na to da bi mogla da se dogodi tragedija, pacijent je jednostavno umro. Verujemo da je u pitanju kontuzija srca ili infarkt, ali će to tek obdukcijom biti precizno utvrđeno” – kazao je sagovornik Kurira iz Urgentnog centra.

Prema riječima svjedoka, Bajić je najvjerovatnije pokušao da pređe ulicu kako bi došao na autobusku stanicu.

” Nisam ništa vidio sve do trenutka kad se začuo jak udarac. Kad sam se okrenuo, ugledao sam starijeg čovjeka kako leži na putu. Neka djevojka je brzo istrčala iz „opel korse“ u pritrčala mu. Sagnula se  da vidi da li je dobro. Tek kad sam je malo bolje pogledao, vidio sam da je to voditeljica koja čita vijesti na RTS “ rekao je svedok.

Inače, dio ulice u kojem se nesreća dogodila je dosta mračan, pa je moguće da je i to uticalo da ne primjeti pješaka na vrijeme. Tragovi na mjestu nesreće pokazuju da je Petra Cvijić, koja je išla u pravcu Železnika, pokušala da zakoči i izbjegne pješaka, ali je bilo prekasno.

Vidjelo se da ju je veoma potreslo to što je udarila starca. Neko je zvao policiju i Hitnu pomoć, koje su brzo stigle. Ona je samo stajala tamo, potpuno slomljena ” kaže Kurirov sagovornik.

Bajić je odmah prebačen na Urgentni centar, a Cvijićeva je policiji dala izjavu. Jedan od policajaca koji je obavljao uviđaj rekao je da je voditeljka bila veoma potresena i da je sve vreme plakala.

” Stalno nas je pitala da li je čovjek dobro” – kazao je policajac.

 

Kurir/Informer.ba