Izdvojeno Politika Vijesti

Predsjedništvo BiH danas o izvršenju budžeta za prošlu godinu

Predsjedništvo BiH razmatraće danas Izvještaj o izvršenju budžeta institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2010. godinu.

Pred članovima Predsjedništva naći će se i godišnji i finansijski izvještaj Centralne banke BiH za 2010. godinu, te finansijski izvještaji na dan 31. mart 2011. godine, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Na dnevnom redu sjednice je i Prijedlog odluke o produžetku mandata i izmjeni misije pješadijske jedinice Oružanih snaga BiH u mirovnoj operaciji u Avganistanu i Prijedlog odluke o uništavanju municije i minsko-eksplozivnih sredstava nakon izvršenih kontrolno-tehničkih pregleda za Oružane snage BiH.

Biće riječi i o Memorandum o razumijevanju za uspostavljanje fonda za provođenje Strategije za reformu sektora pravde u BiH.

Predsjedništvo BiH će razmotriti i ugovor o finansiranju između BiH i Republike Srpske (RS) i Evropske investicione banke za projekat “Bolnice RS”.

Na dnevnom redu su i Prijedlog platforme za nastup delegacije BiH na 66. zasjedanju Generalne skupštine UN u Njujorku od 19. do 30. septembra.

Biće riječi i o pozivu za učešće na samitu Srbija – EU “Prevazilaženje kriza, kretanje ka EU” koji će biti održan 9. septembra.

Srba/Informer.ba