Crna hronika Vijesti

Prijetnje ubistvom zbog razbijenog vjetrobranskog stakla

Muškarac čiji su inicijali Z.S. uputio je prijetnje po život D.S. koji mu je razbio zadnje vjetrobransko staklo na automobilu u Rudom, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Incident se dogodio 21. avgusta u 23.45 časova, a D.S. je priznao izvršenje krivičnog djela.

Iste večeri u Policijsku stanicu Rudo došli su M.S. i D.S. i prijavili da im je Z.S. upućivao ozbiljne prijetnje opasne po život zato što su ga ometali u vožnji.

Protiv R.R. iz Rogatice podnesen je izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja.

Pretresom kuće u njegovom vlasništvu radi prikupljanja dokaza o krađi izvršenoj 19. avgusta policija je pronašla vojničku pušku kalibra 7,9 milimetara čije posjedovanje nije dozvoljeno građanima. Nisu pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa krađom.

Licu čiji su inicijali K.M. uručen je prekršajni nalog zbog drskog i nepristojnog ponašanja i vrijeđanja policajaca koji su kontrolisali saobraćaj u Ulici Ive Andrića, u Istočnom Novom Sarajevu.

Policija u Višegradu podnijeće zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv S.M. zbog toga što je  M.R. udarila  kamenom u glavu.

U posljednja 24 časa pripadnici ovog CJB kontrolisali su 214 automobila i vozača, podnijeli tri zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 153 prekršajna naloga, iz saobraćaja isključili četiri vozača – tri zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i jednog zbog upravljanja vozilom prije sticanja prava i jedno vozila zbog isteka registracije.

 

Srna/Informer.ba