Crna hronika Vijesti

Pronađeno oružje, municija i krijumčarene cigarete

Prilikom pretresa kuće i pomoćnih objekata, čiji je vlasnik J.Đ. iz Bosanskog  Broda, pronađeno je i oduzeto 480 boksova raznih vrsta cigareta s akciznim markicama Republike Srbije, Republike Hrvatske, BiH i Kosova, namjenjenih neleganoj prodaji.

Pretresom kuće i pomoćnih prostorija u vlasništvu S.D. pronađeni su i oduzeti predmeti za koje se sumnja da se mogu dovesti u vezu s krivičnim djelom nedozvoljena trgovina (kartonske kutije i omoti za pakovanje cigareta).

Pretresom kuće i pomoćnih objekata u vlasništvu G.S. iz Bosanskog Broda, pronađene su i oduzete dvije automatske puške s okvirom bez streljiva, jedna prepravljena puška tzv. “podrezak-kratež”, snajperska puška s optičkim ciljnikom i okvirom bez streljiva, zračni pištolj s futrolom, četiri upaljača za protupješačke mine, tri okvira za snajpersku pušku s pet pripadajućih metaka i dvije kutije sa po 30 metaka.

“Pretres kuća i pomoćnih objekta izvršeni su po naredbi Osnovnog suda Derventa”, stoji u saopštenju iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

 

Fena/Informer.ba